Raport de activitate pentru anul 2014

Download raport 2014 format PDF

Istoric proiecte realizate de catre Asociatia Magic People

NEPOTI DE CRACIUN

Incepand cu 2010, am organizat in fiecare an, in luna decembrie evenimentul „Nepoti de Craciun” unde am strans alimente pentru varstnicii din centrele de zi din Cluj. Actiunea de strangere de alimente a avut loc cu o saptamana inainte de Craciun, in centrele comerciale din oras. Clujenii inimosi care se aflau la cumparaturi in ziua evenimentului, au donat alimente precum ulei, faina, paste, cozonac, conserve. Aceste alimente au fost selectate si puse in pachete, care inainte de sarbatori le-au adus zambetul pe buze varstnicilor din centrele de zi.

 • In primul an am strans 200 de pachete.
 • In 2011 am reusit sa ajungem cu pachetele la 400 de bunici.
 • In 2012 750 de bunici s-au bucurat de alimentele primite de la noi.
 • 2013 a fost anul in care am reusit sa strangem peste 1000 de pachete, astfel am putut sa ajungem la 1200 de bunici.
 • In 2014, am reusit sa strangem peste 1600 de pachete si le-am distribuit in mai multe locuri decat era planificat initial.

CAT MAI MULTE PRIMAVERI

De 8 martie 2014, le-am oferit bunicutelor de la centrele de zi cate o floare si un martisor.

PICNIC CU BUNICUTII

In 11 august 2014, i-am dus pe bunici la picnic pe Valea Garbaului.

ZIUA VARSTNICULUI

De ziua varstnicului, in octombrie, i-am sarbatorit pe cei mai in varsta bunici la Pensiunea Micesti.

SCANAREA CARTILOR DE LA BIBLIOTECA JUDETEANA „OCTAVIAN GOGA” CLUJ

Nepotii de Craciun, voluntarii asociatiei, au contribuit la transpunerea unei serii de carti din Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” din Cluj, in format electronic pentru publicul larg.

ZAMBET DE COPIL

Incepand cu luna decembrie 2014, copiii de la Centrul Comunitar Everychild participa la un program de activitati impreuna cu varstnicii de la Centrul de zi pentru varstnici numarul 1 din Cluj.

ADUCEM ZAMBETUL PE BUZELE BUNICILOR

Alaturi de Clinica Alverna Dental Studio am adus zambetul pe buzele bunicilor clujeni, oferind 8 proteze dentare in perioada octombrie – decembrie 2014, celor care aveau mare nevoie de ele.

COLINDUL BUNICILOR

In 21 decembrie 2014, am organizat un concert de colinde sustinut de bunicii de la centrul de zi pentru varstnici numarul 1 din Cluj, alaturi de Adriana Berezovski si Pavel Jarda.

Proiecte 2015

Anul acesta ne propunem sa ajungem la bunicuti si la copii mai des, si sa le punem in valoare talentele. Fie ca e vorba de teatru, dans, muzica, lucru manual sau jocuri, vom organiza pentru ei evenimente unde societatea va putea sa le aprecieze munca.

In fiecare luna ne dorim sa organizam un eveniment pentru ca toti cei de la centre isi doresc sa dea ceva inapoi comunitatii. Vor sa fie pusi in valoare si ne bucuram ca putem sa ii ajutam.

Cateva idei pe care ne dorim sa le punem in practica in 2015:

 • Participarea bunicutilor cu diferite activitati la festivalurile clujene
 • Organizarea unei campanii pentru femei in martie (Spectacol de ziua Femeii, #FloriPentruFlorarese)
 • Organizarea unor evenimente speciale unde bunicutii se vor simti din nou ca la 20 de ani (Iubirea nu are varsta)
 • Continuarea proiectului Zambet de copil
 • Continuarea proiectului Nepoti de Craciun
 • Organizarea unei campanii anti-violenta
 • Organizarea unui festival pentru copii
 • Organizarea unor spectacole unde bunicutii vor fi artistii (teatru, dans si muzica)

IMPREUNA SUNTEM NEPOTI DE CRACIUN!

Nepoti de Craciun nu este doar o actiune sezoniera. Nepoti de Craciun suntem noi, membrii asociatiei Magic People, sunteti voi, clujenii inimosi si companiile care ne ajutati sa ii facem fericiti pe bunici. Suntem toti cei care incercam intr-un fel sau altul sa facem ceva pentru copiii si bunicii care au nevoie de afectiune.

De-a lungul anilor am avut parte de ajutorul companiilor din Cluj si nu numai. Ne-au ajutat cu alimente, bani sau produse.

Pentru a putea ajunge la cat mai multi varstnici si copii si pentru a putea organiza mai multe proiecte pentru ei de-a lungul anului si pentru a ne atinge obiectivele propuse pentru 2015, avem in continuare nevoie de ajutorul companiilor, al angajatilor din companii si al tuturor cetatenilor clujeni.

Cum puteti fi Nepot de Craciun pe parcursul anului:

 1. Daca sunteti salariat, pana in data de 25 mai 2015, puteti sa redirectionati 2% din impozitul pe venitul din 2014, catre Asociatia Magic People.

Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati formularul 230  daca sunteti salariat, sau formularul 200 daca aveti si alt tip de venituri (ex. din activitati independente) si sa il depuneti in 2 exemplare la Finante, pana la data de 25 mai 2015. In cazul in care va este mai la indemana, puteti sa ne trimiteti noua cele 2 exemplere (completate si semnate), iar firma noastra de contabilitate se va ocupa de depunerea lor la Administratia Finantelor Publice.

Adresa de corespondenta:
SC Class Fiscal Consulting SRL
Str. I. Budai Deleanu nr.32
Cluj Napoca 400474, Cluj

 1. Puteti face donatii pe tot parcursul anului in contul Asociatiei Magic People:

RO43BTRL06601205I50549XX Banca Transilvania Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, str. Miko Imre 8/301, jud. Cluj
Cod Fiscal 29994412 

 1. Companiile pot redirectiona in fiecare an, 20% din impozitul pe profit, suma care se scade din impozitul pe venit datorat statului, atat timp cat suma este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri.

Asociatia Magic People in presa

Pe langa ajutorul financiar sau material, in toate proiectele am avut parte de sprijin din partea presei locale si nationale. In anul 2014 au fost alaturi de noi:

Multumim Partenerilor!

Multumim Voluntarilor!

Anca Laslau, Bozbici Roxana, Bozesan Denisa-Cristina, Burz Ioana, Carmen Butnariu, Cheta Lavinia Denisa, Codreanu Andreea-Adriana, Constantinescu Georgiana, Costache Irina, Dan Maria, Devesel Anamaria, Dragoste Roxana, Enasoaie Alexandra, Erdei Raluca, Farcas Ioana, Greab Iulia, Hurducas Alexandra- Mihaela, Iuga Bianca, Iuga Marta, Lazarescu Florin, Lucian Cuibus, Man Mihai, Maris Mihai, Mosincat Diana, Oana Sas, Parpala Adnana, Pletea Andrada, Popa Flavia Ioana, Potarniche Ioana-Adriana, Radu Madalina, Raluca Radu, Roba Andrada, Roxana Tarko, Stanciu Mihaela, Trif Adelina, Octavian Caldarari

Echipa Asociatiei Magic People:

 • Dan Ciulea – Vicepresedinte
 • Andreea Handrea – Coordonator proiecte
 • Cristian Gog – Presedinte

Echipa

6 thoughts on “Raport de activitate pentru anul 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *