Nepoti de Craciun editia 8-ganduri la final de editie

V-am mai spus ca Nepoti de Craciun editia 8 a fost despre a intregi familia in acest an, deoarece ne-am propus sa ajungem la 3000 de bunicuti, iar datorita voua am oferit cadouri catre 3078 de bunicuti singuri si cu o situatie financiara precara.

 

La final de editie va spunem cu entuziasm ca s-a conturat prin 25.000 de euro in peste 3000 de cadouri. Am fost Nepoti de Craciun alaturi de 23 companii partenere si astfel am ajuns la bunicutii din 4 judete (Alba, Cluj, Mures si Salaj.

Timp de 9 zile am adunat alimente impreuna cu voi, le-am sortat impreuna cu voluntarii si le-am distribuit varstnicilor, ne-am bucurat de specatcole de magie, teatru, muzica, PhotoBooth si ateliere creative pentru toate varstele.

Am parcurs 1000 de km pentru mii zambete. Daca sunteti curiosi sa traiti o parte din minunata experienta Nepoti de Craciun editia 8, gasiti in 43 de articole si momente capturate de catre un fotograf si videograf.

IMPREUNA SUNTEM NEPOTI DE CRACIUN!

#Nepoti de Craciun editia 8-un eveniment livrat de catre FAN COURIER

Parteneri: Agentia TAS, Class Fiscal Consulting, Platinia Shopping Center, Mega Image, Ciorchin, Dames, Vitrina Advertising, e-ON, Farmaciile Dona, Fantasmagia, MTC, Betfair, Away Club, Charlie Upstairs, Cluj Hub, Daisler, Ecosys, Fundatia Vodafone, Roata, Select IT, SamMills

Ateliere creative: Dana Bogdan-Kids Party Planner- Crafting Memories în colaborare cu Mamprenoarele

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *