Nepoti de Craciun pentru bunicii din Alba

In acest an editia cu numarul 8 Nepoti de Craciun a fost despre a intregi familia si bucuria de a avea cat mai multi bunicuti. Dupa Cluj, Salaj, Mures nepotii de Craciun au fost nerabdatori sa-si cunoasca bunicii din Alba.

Am incercat si credem noi ca am reusit sa redam odata cu ultimul judet in care ne-am propus sa ajungem, 3078 de zambete, de speranta si sa intregim magia sarbatorilor de iarna. Este impresionanta starea de bine si gandurile pozitive pe care bunicii nostri dragi reusesc sa le transmita indiferent de situatia lor.

Am intalnit ca de fiecare data bunici pentru care singuratatea a devenit un stil de viata, situatia financiara precara nu le permite sa se bucure de aceasta minunata perioada, dar care s-au emotionat la fel ca niste copii pentru ca am trecut pe la ei si le-am oferit cadouri.

Mai mult decat punga de alimente pe care le-am daruit-o au apreciat momentele petrecute impreuna, iar sentimentul este reciproc bineinteles.

Suntem tristi ca s-a terminat si speram ca anul urmator cel putin vom dubla numarul bunicutilor la care vom ajunge.

Insa totodata o mare bucurie ne cuprinde datorita faptului ca am petrecut timp de calitate si am reusit sa oferim cadouri si ganduri bune pentru 3078 de varstnici, bunicii nostri dragi.

Impreuna suntem Nepoti de Craciun!

#Nepoti de Craciun editia 8-un eveniment livrat de catre FAN COURIER

Parteneri: Agentia TAS, Class Fiscal Consulting, Platinia Shopping Center, Mega Image, Ciorchin, Dames, e-ON, Farmaciile Dona, Fantasmagia, MTC, Betfair, Away Club, Charlie Upstairs, Cluj Hub, Daisler, Ecosys, Fundatia Vodafone, Roata, Select IT, SamMills

Ateliere creative: Dana Bogdan-Kids Party Planner- Crafting Memories în colaborare cu Mamprenoarele

 

One thought on “Nepoti de Craciun pentru bunicii din Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *