Nepoti de Craciun editia 8

In 3 decembrie la Platinia Shopping Center s-a desfasurat actiunea Nepoti de Craciun editia cu numarul 8, in acest an.

Inceput de editie, deoarece impreuna cu voi vom reusi sa fim Nepoti de Craciun pentru 3000 de bunicuti singuri si cu o situatie financiara precara.

Pachetele cu alimente se vor indrepta catre varstnicii din Cluj, Mures, Alba si Salaj.

Am simtit magia sarbatorilor de iarna, ne-am distrat, am transmis ganduri bune si am oferit cadouri printre spectacole la scena si ateliere creative pentru toate varstele.

Copii cu varste de la 2 la 99 de ani s-au bucurat, au cantat si au dansat impreuna cu micii artisti de la Armonia Music, iar actorii de la Teatrul de Papusi Spiridus Cluj au urcat pe scena Nepoti de Craciun si au sustinut o piesa de teatru care a amintit participantilor de frumoasa etapa a copilariei.

Ca de fiecare data, Magicianul Cristian Guna de la Fantasmagia a fost o incantare atat pentru copii, cat si pentru adulti. Prestatia sa de magie a adus zambete si entuziasm pe chipul participantilor. Aparitii, disparitii, levitatie de obiecte, puteri magice oferite celor mici, toate intr-un show incredibil de mage.

Bunicutii de la Centrul de Zi nr.1 Cluj-Napoca ne-au demonstrat din nou ca varsta este doar un numar si au sustinut un super spectacol pe scena Nepoti de Craciun.

Ne-au surprins cu cantece, dansuri si scenete desprinse din actualitatea zilelor noastre spre marea incantare a publicului.

Prezenti si dornici de a petrece clipe unice alaturi de participanti au fost si personajele de poveste, Mos Craciun cu a sa Craciunita impreuna cu spiridusii nazdravani.

Spre mare incantare a celor mici, Dana Bogdan de la Kids Party Planner-Crafting Memories in colaborare cu Mamprenoarele au sustinut o serie de ateliere creative prin care copiii impreuna cu parintii au pictat si au creat diverse obiecte decorative tematice, specifice acestei perioade.

Aproape ca am uitat… Am degustat din socata facuta de catre bunicuti. Nu pot sa descriu ce gust extraordinar are. Daca nu ma credeti, o gasiti aici pe site si puteti sa va convingeti singuri.

Va multumim ca sunteti Nepoti de Craciun!

In zilele urmatoare cele 3000 de pachete cu alimente se vor indrepta catre bunicutii nostri dragi pentru a le aduce o bucurie in pragul sarbatorilor.

#Nepoti de Craciun editia 8-un eveniment livrat de catre FAN COURIER

Parteneri: Agentia TAS, Class Fiscal Consulting, Platinia Shopping Center, Mega Image, Ciorchin, Dames, e-ON, Farmaciile Dona, Fantasmagia, MTC, Betfair, Away Club, Charlie Upstairs, Cluj Hub, Daisler, Ecosys, Fundatia Vodafone, Roata, Select IT, SamMills

Ateliere creative: Dana Bogdan-Kids Party Planner- Crafting Memories în colaborare cu Mamprenoarele

One thought on “Nepoti de Craciun editia 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *