SamMills pentru Nepoti de Craciun

Ce va aminteste cel mai mult de copilarie? Mie cred ca cel tare preparatele bunicii de sa te lingi pe degete nu altceva si gusturile pe care nu le-ar putea inlocui nimeni niciodata.

A venit momentul sa oferim bunicutilor o mica parte din tot ceea ce ne-au oferit ei noua. Suntem Nepoti de Craciun impreuna cu SamMills pentru 3000 de bunicuti in incercarea de a le multumi pentru tot ceea ce au facut din dragoste pentru noi de-a lungul timpului.

De la bunici nu prea lipsesc melcisorii cu branza, lapte, nuca si mamaliga cu slanina, branza si smantana cu al sau gust unic si delicios.

Ceea ce ne duce cu gandul la bunici si la faptul ca varstnicii singuri si cu o situatie financiara precara nu se gasesc motiv de a zambi de la o vreme, mai ales in aceasta perioada.

SamMills ne ajuta sa le dam o speranta de sarbatori mai bune bunicutilor si le ofera paste melcisori si faina pentru mamaliga.

Multumim SamMills ca faci parte din echipa Nepoti de Craciun!

 

#Nepoti de Craciun editia 8-un eveniment livrat de catre FAN COURIER

Parteneri: Agentia TAS, Class Fiscal Consulting, Platinia Shopping Center, Mega Image, Ciorchin, Dames, e-ON, Farmaciile Dona, Fantasmagia, MTC, Betfair, Away Club, Charlie Upstairs, Cluj Hub, Daisler, Ecosys, Fundatia Vodafone, Roata, Select IT, SamMills

Ateliere creative: Dana Bogdan-Kids Party Planner- Crafting Memories în colaborare cu Mamprenoarele

One thought on “SamMills pentru Nepoti de Craciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *