Nepoti de Craciun pentru 3000 de bunicuti din 4 judete

In oras se simte din ce în ce mai intens spiritul sarbatorilor de iarna. Fie ca vorbim despre decoraaiuni, preparate specifice, bauturi calde sau câte si mai câte obiceiuri cu care ne întâmpina acest sezon.

O parere la unison,  ca una dintre cele mai frumoase traditii în aceasta perioada este sa daruiesti.Asociatia Magic People continua si in acest an cu actiunea umanitara ,,Nepoti de Craciun” care a ajuns la a VIII-a editie.

Daca în 2010 s-au adunat 50 de pachete, în 2016 un numar de 2500, in acest an, alaturi de volutari dedicati isi propun sa adune 3000 de pachete cu alimente pe care ulterior sa le împarta bunicutilor pentru care singuratatea a devenit o normalitate si care au o situatie financiara precara.

Anul acesta ,,Nepotii” vor ajunge în 4 judete: Cluj, Alba, Mures, respectiv Salaj.

TU poti fi Nepot de Craciun alaturi cei de la Asociatia Magic People. Oricine doreste sa se implice, sa transmita un gând bun, sa ofere un cadou poate dona în contul RO43BTRL06601205I50549XX deschis la Banca Transilvania sau online accesand urmatorul link http://nepotidecraciun.ro/doneaza/.

O alta modalitate de a dona este sa cumperi alimente. Un pachet contine 1l ulei, 1kg faina, 1kg zahar, o punga de paste, 1 cozonac.

Daca alegi cea din urma optiune este recomandat sa contactezi orgnizatorii pe adresa de mail asociatia@magicpeople.ro, pe pagina de facebook https://www.facebook.com/NepotiDeCraciun/ sau pe site-ul mai sus mentionat la sectiunea contact pentru a sti ce alimente sunt necesare.

În pragul sarbatorilor de iarna simte spiritul magic si surprinde-i pe bunicuti cu o fapta buna, imbratisare si un zâmbet la fel cum in nenumarate rânduri ei au facut asta pentru tine.

 

3 thoughts on “Nepoti de Craciun pentru 3000 de bunicuti din 4 judete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *