Dupa ce i-au cunoscut pe bunicuti, s-au intors sa ii revada

Un grup destul de mare de elevi s-a implicat anul acesta in proiectul Nepoti de Craciun, asa cum bine stiti deja. Au ajutat la strangerea de donatii, au ajutat la sortat si apoi la impartit.

Ceea ce nu stiti este ca a doua zi dupa vizita noastra, a intregii echipe pentru  a livra coletele, acestia s-au intors la bunicuti. De ce, va intrebati? Pentru ca au fost atat de impresionati de batranei, incat au dorit sa revina si sa isi petreaca timp cu ei. Povestile lor de viata le va da de gandit. Pe de alta parte, stim cu totii ca de la bunicuti avem mereu de invatat.


Am ramas si noi placut impresionati de comportamentul lor, iar acum, dupa ce i-am cunoscut, suntem convinsi ca viitorul este pe maini bune.

Atata timp cat înca viseaza si sunt idealisti inseamna ca vor incerca sa schimbe lumea in care traiesc. Si o vor schimba in bine.

#NepotideCraciun – un proiect livrat de FAN Courier
Sponsori :  
Dames , Banca TransilvaniaFarmaciile DonaIT SelectStarbucksCiorchinMTC ImpexDaisler Print HouseFundatia VodafoneAgentia TASClass Fiscal ConsultingFantasmagiaE.ON Romania, Avon Cosmetics
Sustinatori:
 CDJ-events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *