Am donat pentru „O masa calda”

Ne-am bucurat foarte mult sa putem ajuta si anul acesta echipa care a dat startul proiectului „O masa calda”.

Probabil multi stiti despre proiect, dar pentru cei ce nu stiu, ii informam ca o mana de oameni minunati gatesc o masa calda o data pe saptamana pentru oamenii saraci si copiii nevoiasi.

Noi, Nepotii de Craciun, am donat inspre aceasta cauza uleiul necesar pentru TOT anul 2017 necesar prepararii mancarii meselor calde. Pe langa ulei am donat si ceai. In felul acesta, cei fara casa se vor mai putea incalzi pe timpul iernii cu cate un pahar din ceai de plante. In acelasi timp, cateva sute de conserve plus altele necesare prepararii mancarii au fost donate tot pentru acest proiect minunat care are grija ca din cand in cand, cei care nu isi permit, sa manance o masa calda.

Ne dorim ca acest proiect sa creasca tot mai mult si sa hraneasca tot mai multi oameni.

Cei care vor sa sprijine proiectul “O masa calda” o pot face donand bani in conturile RO78BTRLRONCRT0292723301 (lei), RO28BTRLEURCRT0292723301 (euro. SWIFT: BTRLRO22).

#NepotideCraciun – un proiect livrat de FAN Courier
Sponsori :  
Dames , Banca TransilvaniaFarmaciile DonaIT SelectStarbucksCiorchinMTC ImpexDaisler Print HouseFundatia VodafoneAgentia TASClass Fiscal ConsultingFantasmagiaE.ON Romania, Avon Cosmetics
Sustinatori:
 CDJ-events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *