#FloriPentruFlorarese

Duminica, 8 martie 2015, ne-am petrecut ziua in florariile din Cluj si am lansat proiectul #FloriPentruFlorarese.

FloriPentruFlorarese2015_028

Ne-am gandit ca de 8 martie, toate femeile primesc flori de la sot, iubit, prieteni, colegii sau copii. Insa, doamnele care lucreaza in florarii si contribuie la bucuria altor femei nu primesc flori. Tocmai de aceea, am vrut ca anul acesta sa schimbam acest obicei si sa le facem o surpriza placuta florareselor.

Asa ca am mers in florariile din Cluj, am cumparat cate o floare pe care mai apoi am daruit-o florareselor.

Reactiile lor au fost minunate, pline de emotie si de bucurie: „De cati ani am floraria deschisa, nu am primit nicio floare! Va multumesc din suflet!” – a spus una dintre florarese. Astfel ne-a confirmat ca ceea ce ne-am propus merita facut, si ca intr-adevar le-am facut o surpriza de 8 martie.

FloriPentruFlorarese2015_074

Anul acesta nu am ajuns la toate florariile din Cluj, este destul de greu sa realizam un proiect asa de mare doar cu resursele proprii, insa speram ca in 2016 sa avem sustinere din partea companiilor si  sa ajungem in florariile din tara si de peste granite.

Le multumim celor de la Beard Brothers pentru ca au fost cu noi sa filmeze si sa faca poze!

Ne bucuram ca am reusit sa aducem zambetul pe fetele florareselor prin aceasta initiativa, si speram sa apreciati si voi mai mult floraresele data viitoare cand cumparati o floare pentru cineva drag.

 

7 thoughts on “#FloriPentruFlorarese

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.