Nepoti de Craciun in alta localitate

Am primit destul de multe semnale din tara, ceea ce nu poate decat sa ne bucure, prin care eram intrebati daca nu extindem aceasta actiune si in alte orase.

Evident ca acest lucru nu poate decat sa ne bucure, atat pe noie, cat si pe bunicutii din zonele respective. Asdar, pentru cei interesati de acest aspect, am sa scriu cate lucruri pe care trebuie sa le stiti, inainte de va „inhama” la un astfel de eveniment.

Actiunea Nepoti de Craciun a plecat in ideea: comunitatea online sa dea ceva inapoi la offline. Dar nu am vrut sa dam un simplu cadou, o simpla punga cu alimente. Am vrut, si zicem noi ca am reusit pana acum, sa-i facem pe bunicuti sa simta sarbatorile de iarna. Din punctul nostru de vedere felicitarea confectionata si scrisa de mana, din suflet, face mult mai mult decat kg de faina pe care-l gaseste in punga (binenteles ca si punga cu cadou e importanta), dora ca vreau sa subliniez faptul ca bunicutii simt cand o punga de cadou este daca din suflet! Si exact asta vrem noi sa facem, sa dam un cadou din suflet! Deci asta trebuie sa se intample si in celelalte localitati.

Bun, in linii mari, ce trebuie sa luati in considerare in cazul in care vreti sa puneti bazele unei comunitati Nepoti de Craciun la voi in localitate:

1. Identificare centrele de varstnici – in general acest lucru se face destul de simplu, cu ajutorul oficialitatiilor locale.

2. Identificare locatie eveniment – un loc cu trafic mult, holul unui supermarket de exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *