Am fost „Nepoti de Craciun” si in 2011

Astazi am fost sa inmanam cele 200 de cadouri bunicilor care frecventeaza centrele de zi pentru varstnici aflate in subordinea primariei. Am ajuns la 4 astfel de centre unde ne-am intalnit cu bunicii nevoiasi.

Ca si anul trecut, nici in acest an bunici din aceste centre nu asteptau daruri de sarbatori (din lipsa de fonduri) si au fost tare fericiti la vederea noastra. Unii dintre ei au venit sa isi ridice cadourile in hainele lor cele de sarbatoare, sau cel putin asta a fost impresia mea. Am ascultat colinde, versuri de poezie, aplauze si multe multumiri.

Ma consider incapabil sa exprim in cuvinte sentimentele si emotiile traite de noi si expresia de pe fetele bunicilor asa ca va rog sa urmariti imaginile si clipurile de mai jos si poate reusiti sa intelegeti ce bucurie am avut noi astazi.

Mai multe imagini gasiti aici

Tuturor celor implicati in campanie si sustinatotilor nostii vreau sa le transmit tot atatea multumiri cate am primit noi astazi (si cate 4-5 de la fiecare bunic) si sa le spun mesajul transmis de acestia: Sa fim sanatosi ca sa putem fii nepotii lor si anul viitor!

5 thoughts on “Am fost „Nepoti de Craciun” si in 2011

  1. Felicitari pentru proiect,eu din pacate nu mai am bunici de mult,imi e dor de ei si imi e dor sa-i strang in brate,sper ca de acolo de SUS de unde sunt sa fie mandrii de mine si de copii mei care din pacate nu au mai apucat sa ii cunoasca.Sa le dea Dumnezeu tuturor oamenilor in varsta multa sanatate,fericire,bucurii si voua putere si sanatate sa le puteti oferii bunicilor in fiecare an de sarbatori cadouri,o vorba buna si o imbratisare cald pentru ca au nevoie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.