Raport de activitate pentru anul 2015

Bunicii si copiii de la Everychild au facut origami pentru Day15

Cu atat mai mult pe 24 februarie iubirea nu are varsta. Bunicutii care au ramas fara partener de viata se intalnesc sa socializeze cu ocazia sarbatorii de Dragobete.

In 7 martie 2015, bunicutii de la Centrul de zi nr. 1 pentru Varstnici din Cluj-Napoca impreuna cu copiii de la Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie au sustinut un spectacol la Cinema Marasti pentru a celebra ziua femeii.

#FloriPentruFlorarese este contextul pe care l-am creat pentru a genera zambete si a oferi flori, doamnelor care prin munca lor fac o bucurie altor doamne cu ocazia zilei de 8 martie.

Bunici la scoala
Impreuna cu cei de la Orage Romania si traineri de la Orange Shop Cluj, bunicutii au invatat cum sa utilizeze un smartphone sau laptop pentru a putea comunica cu cei dragi sau pentru a-si face un selfie.

Bunici fericiti
De Paste, 30 de bunicuti s-au bucurat de o masa tradtionala cu bucate alese la pensiunea la Mesteceni, in localitatea Salicea. Atmosfera a fost intregita de joc, voie buna si multe zambete.

Picnic cu bunicii
50 de bunici s-au bucurat de o iesire reusita de 1 mai in Parcul-Cetral, unde au savurat mancare gatita de Teodora Rogobete.

100 de bunicuti au fost la spectacolul ,,La Boheme”

Nepoti de Craciun- editia a VI-a
2126 de pachete au ajuns la bunicii de la Cluburile Pensionarilor si alte centre din Cluj-Napoca cu ocazia sarbatorilor de iarna