Final #NdC10 powered by Mega Image

Duminica, 15 decembrie 2019, a avut loc evenimentul public, caritabil, de strangere de alimente al proiectului Nepoti de Craciun al asociatiei Magic People, ajuns la editia cu numarul 10. Evenimentul s-a desfasurat în Platinia Shopping Center unde au avut loc spectacole de magie cu magicianul Cristian Guna de la Fantasmagia, spectacole de dans cu cei de la BailArte, un concert de colinde cu talentatii copii de la Fundatia Absolut care au cantat la instrumente reci. 

Surprizele zilei au fost cu siguranta bunicutii care ne-au colindat frumos si care au dansat sub îndrumarea unui instructor de la BAILArte Dance School, dovada ca niciodata nu este prea tarziu sa-ti descoperi si sa-ti traiesti pasiunile. O alta surpriza pe scena evenimentulu Nepoti de Craciun a fost si Elias Gog, care la cei 5 anisori ai sai reproduce perfect miscarile renumitului artist Michael Jackson.

Scopul evenimentului, respctiv al proiectului, este de a aduce o bucurie în pragul sarbatorilor de iarna varstinicilor singuri sau cu o situatie financiara precara. Astfel ca de 10 ani încoace, nepotii aduna pungi cu alimente si dulciuri pentru bunicuti si îi viziteaza negresit. Punga contine:

  • ulei
  • zahar
  • faina alba
  • paste 

alimente de baza care ajung la Centrele de Varstnici din Cluj – Napoca si de pe Valea Ariesului (Baia de Aries, Muncel si Musca).

Bineînteles ca nicio editie nu ar fi posibila fara voluntarii implicati si sponsori care participa an de an pentru a duce la bun sfarsit initiativa acestui proiect. 

Anul acesta MEGA IMAGE a fost sponsorul principal al acestei actiuni umanitare împreuna cu Daisler Print House, Class Fiscal Consulting, Ecosys si Fantasmagia

Pentru ca nepotii sa aiba energia necesara de a face ce si-au propus, de a sorta si împarti alimente a avut grija cei de la Healthylicious care au pregatit gustari pentru fiecare membru, nu doar foarte delicioase, ci si sanatoase!

Multumim Fred Dwe pentru fotografii. Albumul editiei cu numarul 10 il gasiti pe Facebook.

Împreuna suntem Nepoti de Craciun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *