Nepoti de Craciun editia 9 @ Platinia Shopping Center

Ne-am trezit duminica dimineata cu mult entuziasm si un peisaj alb de poveste, perfect pentru a intregi povestea evenimentului Nepoti de Craciun – editia a 9-a de la gazda noastra Platinia Shopping Center.

Asa ca am aranjat voiosi tricotajele bunicutilor si set-upul necesar pentru a petrece câteva ore minunate impreuna cu scopul de aduce o bucurie bunicutilor nostri dragi in prag de sarbatori.

Stiti deja ca prin proiectul Nepoti de Craciun al Asociatiei Magic People ne propunem sa adunam alimente de baze si sa fim alaturi de vârstnicii singuri sau cu o situatie financiara precara. Cel mai frumos este atunci când daruiesti si primesti in schimb bucuria de pe chipul bunicutilor.

Nici in acest an nu am fi putut realiza ce ne-am propus fara sprijinului Mega Image care a donat alimentele pentru a alcatui pachetele si bineinteles fara voi. Doar impreuna suntem Nepoti de Craciun.

Am avut parte si de super spectacole, concerte, dans, magie, interpretari artistice. Ne-au impresionat cu vocea lor prietenii de la Armonia Music, Art’s Cool, Vlad Gliga Vibes si cu un super concert de colinde si cântece de Craciun Armonia Seniorilor care sunt chiar bunicutii nostri dragi de la Centrul de Vârstnici nr 1 Cluj – Napoca.

Prietenii de la BAILArte au uimit publicul cu miscarile lor de dans si Magicianul Guna de la Fantasmagia a atras toate privirile copiiilor cu numerele sale de magie, aparitii, disparitii si levitatie de obiecte.

Nu ne plândem, dar ceva de munca este asa ca nu putem sa nu le multumim si celor de la Marty Restaurants pentru pizza delicioasa pe care le-au pregitit-o voluntarilor.

Noi zicem ca a fost bine. Am facut poze cu Mos Craciun si ajutoarele sale, ne-am bucurat de super spectacole si cel mai important, in urma acestui eveniment caritabil suntem siguri ca vom face fericiti un numar considerabil de bunicuti acum in preajma sarbatorilor de iarna. Va tinem la curent cu ce urmeaza.

Multumim tuturor celor care contribuie la un zâmbet pe chipul bunicutilor.

Mai multe poze (multimim Fred pentru fotografii) gsiti pe pagina de Facebook a proiectului, aici.

One thought on “Nepoti de Craciun editia 9 @ Platinia Shopping Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *