Bilantul editiei cu numarul 9 a proiectului Nepoti de Craciun

Duminica, 15 decembrie 2018, s-a desfasurat evenimentul in scop caritabil Nepoti de Craciun editia 9 al Asociatiei Magic People. Si in acest an, ideea de la care a pornit proiectul a fost de a ajuta varstnicii singuri si cu o situatie financiara precara.

Proiectul nu se rezuma doar la a oferi un cadou bunicutilor ci si de a petrece putin timp cu acestia in acesta minunata perioada.

Gazda evenimentului a fost Platinia Shopping unde au avut loc spectacole de magie, dans, concerte si colinde de Craciun. Impreuna cu cei din public s-a simtit magia sarbatorilor de iarna si bucuria de a darui.

Mega Image s-a alaturat si in acest an actiunii umanitare si a donat alimentele de baza necesare care constituie pachetele care ajung la bunici.

Un pachet contine:

  • 1l ulei
  • 1kg faina
  • 1kg zahar
  • o punga de paste
  • 1 cozonac

Beneficiarii acestei actiuni sunt Centrele de Varstnici din Cluj, proiectul ,,O masa calda” si varstnicii din judetul Alba.

Alimentele au fost sortate cu ajutorul voluntarilor, iar in data de 17 decembrie 2018 nepotii au impartit bucurie si zambete in centrele din Cluj, unde bunicutii i-au primit cu bratele deschise si au colindat impreuna. Unul dintre bunicuti a scris chiar si o poezie.

,,Faptul ca va amintiti de noi in fiecare an
E un obicei profund uman
Obiceiul de a darui e placut, frumos
Si-apreciem ca deosebit de generos
Noi va rasplatim cu o urare
Viata sa va fie plina cu de toate
Sa aveti fericire, sanatate,
In viata cele mai frumoase rezultate
Va veni vremea sa fiti si voi bunici
Iar nepotii vostri mari sau mici
O sa va faca un cadou aparte
Un concediu pe planeta Marte”
Emil Tatar, 92 ani

In data de 18 decembrie pachetele cu alimente au ajuns si la varstnicii de pe Valea Ariesului.

In pragul sarbatorilor de iarna simte spiritul magic si surprinde-i pe bunicuti cu o fapta buna, o imbratisare si un zambet la fel cum in nenumarate randuri ei au facut asta pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *