Nepoti de Craciun pentru bunicutii din Salaj

Nepoti de Craciun editia 8 a insemnat printre alte lucruri minunate si faptul ca pentru prima data si suntem convinsi ca pentru multe alte editii vom ajunge in cat mai multe judete din tara sa aducem un gand bun si cadouri bunicutilor nostri dragi care sunt singuri, iar situatia financiara precara nu le permite sa se bucure de aceasta perioada magica.

De aceasta data ne-am intrecut pe noi. Si nu o spunem cu sensul de a extrapola meritele, ci cu bucuria unor nepoti care au reusit sa ajunga la un numar mai mare de bunicuti decat si-au propus, 3078 mai exact.

Sentimentul ca devenim nepoti pentru cat mai multi bunici este de nedescris. In 11 decembrie am pornit voiosi spre Salaj, in orasul Zalau unde am redat 150 de zambete. Ne bucuram cel mai tare cand vedem fericirea de pe chipul bunicutilor si modul in care ne primesc cu bratele deschise.

I-am gasit pe varstnici entuziasti, dornici sa ne cunoasca si bineinteles ca totul este reciproc. Ne-au multumit pentru cadouri, dar spun ca cel mai tare apreciaza faptul ca i-am vizitat si am petrecut momente unice nepoti-bunici in pragul sarbatorilor de iarna.

Ne-au cuprins emotii pozitive, stare de bine, ganduri bune din partea celor care au fost alaturi de noi de cele mai multe ori. Totodata ne-au ajutat sa ne reincarcam bateriile pentru a ne continua drumul la fel de curiosi si nerabdatori sa ne cunoastem si bunicii din Mures si Alba.

In semn de multumire am primit imbratisari calde si invitatia la spectacolul de colinde al bunicutilor de la Centrul de zi ,,Tinerete fara batranete” de la Casa de Cultura din oras. Daca nu stiati, va spunem noi. Bunicutii ne demonstreaza foarte des ca varsta este doar un numar si sustin super spectacole.

Noi vom incerca sa fim acolo si sigur va asteapta cu drag si pe voi.

Impreuna suntem Nepoti de Craciun!

#Nepoti de Craciun editia 8-un eveniment livrat de catre FAN COURIER

Parteneri: Agentia TAS, Class Fiscal Consulting, Platinia Shopping Center, Mega Image, Ciorchin, Dames, e-ON, Farmaciile Dona, Fantasmagia, MTC, Betfair, Away Club, Charlie Upstairs, Cluj Hub, Daisler, Ecosys, Fundatia Vodafone, Roata, Select IT, SamMills

Ateliere creative: Dana Bogdan-Kids Party Planner- Crafting Memories în colaborare cu Mamprenoarele

 

One thought on “Nepoti de Craciun pentru bunicutii din Salaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *