Nepoti de Craciun pentru bunicii din Mures

Incarcati cu energie, cadouri si dorinta de a ne colinda bunicii am pornit mari, 12 decembrie, spre Mures. Urma sa ajungem plini de entuziasm la 370 de varstnici din Tarnaveni si Targu-Mures.

Emotii puternice isi spun cuvantul si de aceasta data. Din nou primiti cu bratele deschise, ca de fiecare data, am intalnit bunicuti singuri, dar care isi regasesc bucuria in centrele pentru persoane varstnice unde intreprind diverse activitati.

Ne-au povestit si chiar aratat cum se scurge o zi din viata lor si ne-au demonstrat inca o data ca varsta este doar un numar si inca avem de invatat din bunatatea lor, iar modul in care isi petrec timpul este clar un exemplu de urmat.

In Tarnaveni am fost Nepoti de Craciun pentru 300 de bunici care s-au bucurat extrem de tare de cadouri, ganduri bune si au apreciat timpul petrecut impreuna. Suntem mai mult decat incantati ca i-am cunoscut si vom reveni de cate ori vom avea ocazia alaturi de bunici.

Fiecare bunicut este special in felul sau, iar la Centrul pentru Varstnici din Targu-Mures am intalnit bunicuti deosebiti, energici si extrem de primitori.

Parca lipsea ceva din spiritul sarbatorilor de iarna, iar datorita bunicutilor l-am resimtit puternic. Pentru cateva momente, dar pline de conotatie emotionala, am retrait etapa frumoasa a copilariei. Ne-au colindat atat de frumos si au transmis atat de multe prin modul lor de a fi.

Ne-au asteptat cu nuci, mere, cozonaci, covrigi in cosul incarcat cu traditii si amintiri. Am simtit din plin caldura, dragostea si bucuria pe care au transmis-o in fiecare clipa.

Nu putem descrie in cuvinte sentimentele puternice care se leaga cand vizitam bunicutii. Pentru liniste, ganduri bune si imbratisari din suflet va propunem sa treceti pe la ei si sa va convingeti singuri despre ce va povestesc. Nimic nu-i face mai fericiti decat sa fie impreuna cu nepotii lor.

Impreuna suntem Nepoti de Craciun!

#Nepoti de Craciun editia 8-un eveniment livrat de catre FAN COURIER

Parteneri: Agentia TAS, Class Fiscal Consulting, Platinia Shopping Center, Mega Image, Ciorchin, Dames, e-ON, Farmaciile Dona, Fantasmagia, MTC, Betfair, Away Club, Charlie Upstairs, Cluj Hub, Daisler, Ecosys, Fundatia Vodafone, Roata, Select IT, SamMills

Ateliere creative: Dana Bogdan-Kids Party Planner- Crafting Memories în colaborare cu Mamprenoarele

One thought on “Nepoti de Craciun pentru bunicii din Mures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *