Impreuna suntem Nepoti de Craciun

Cu fiecare an incercam sa crestem numarul beneficiarilor carora le readucem zambete in aceasta minunata perioada, mai exact bunicutilor nostri dragi care sunt singuri si cu o situatie finaciara precara.

Totodata, in fiecare an echipa Nepoti de Craciun se mareste. Aspecte care nu pot decat sa ne bucure extrem de tare. Cei mai fericiti suntem cand avem sansa de a aduce bunicutilor o bucurie si de a fi o familie cat mai mare, impreuna cu voi si partenerii nostri.

Impreuna suntem Nepoti de Craciun!

In aceasta editie am reusit cu ajutorul vostru sa adunam 3078 de pachete cu alimente, iar faptul ca impreuna crestem de la an la an reprezinta o realizare imensa.

Multe multumiri se indreapta catre cei care au fost alaturi de noi pe parcursul acestei campanii, Nepoti de Craciun editia 8.

Am intregit echipa de Craciun cu Vitrina Adverstising care a adus noi membri. Vinovati de felicitarile cu urari numai de bine sunt Daisler Print House. Si tot vinovati pentru 3078 de zambete sunt Select IT, Fundatia Vodafone Romania, Class Fiscal Consulting, e-ON, MTC, Ecosys, BetFair, Roata Faget.

100% din incasarile Agentiei TAS, prin care iti faci si tie un cadou, de a-ti inregistra marca, merg catre bunicuti. Away Club nu doar ne energizeaza, ci au facut si o strangere de fonduri prin care am cumparat o parte dintre alimentele necesare.

Nu este tocmai usor sa pregatesti 3078 de pachete. Nu ne plangem, ci doar ne bucuram ca datorita Cluj Hub am reusit mai bine si a fost mai usor.

Daca cineva indulceste sarbatorile bunicutilor, cu siguranta acestia sunt Dames, care au adaugat zaharul in plasele cu cadouri pentru varstnici.

Datorita nepotilor, Farmaciile Dona, bunicutii se vor incalzi in aceasta iarna cu ceaiuri aromate si se pot bucura de produsele lor prin voucherele primate.

SamMills s-a ocupat ca bunicutilor sa nu le lipseasca de pe masa traditionala mamaliga sau pastele si le-au oferit faina pentru mamaliga si pastele melcisori.

De aceasta data de bunatatile de la Mega Image se vor bucura si bunicutii, deoarece din partea lor s-au strecurat in punga cu cadouri pene rigatte si faina de grau.

Platinia Shopping Center a fost gazda Nepoti de Craciun editia 8 prin care am reusit sa marim echipa si sa aducem o bucurie celor 3078 de bunicuti. Ne-am distrat impreuna in cadrul atelierelor creative si spectacolele la scena pentru copii de la 2 la 99 de ani cu scopul de a aduce cat mai multe cadouri bunicutilor.

Le multumim celor care au contribuit la fericirea bunicutilor si ne-au facut sa traim momente unice.
Magicianul Cristian Guna de la Fantasmagia a adus numai rasete si voie buna prin spectacolele sale de magie cu aparitii, disparitii, levitatie de obiecte. Actorii de la Teatrul de Papusi Spiridus Cluj au urcat pe scena pentru un super teatru de papusi. Am dansat si am cantat impreuna cu membri Armonia Music si alaturi de bunicuti, care va multumesc si ei la randul lor sis a sunt extreme de recunoscatori.

Dana Bogdan de la Kids Party Planner- Crafting Memories in colaborare cu mamicile antrepenor, Mamprenoarele, au sustinut o serie de ateliere creative de pictura si decoratiuni specifice acestei perioade.

Prietenii de la Ciorchin, Fred, Ioana au surprins momente unice de aratat peste ani. Le gasiti aici pe site sau pe pagina noastra de Facebook.

Impreuna cu Fan Courier vom ajunge la 3078 de varstnici din 4 judete: Cluj, Mures, Alba, Salaj, sa le transmitem ganduri bune si sa le oferim cadouri.

Nu in ultimul rand va multumim voua, celor care v-ati implicat din suflet pentru bunici si voluntarilor care sunt mereu alaturi de bunici dornici sa le aduca o bucurie.

Pentru ca astfel de momente trebuie celebrate, Charlie Upstairs ne asteapta la o super petrecere in data de 11 decembrie. Si cand zic ne asteapta, ma refer bineinteles si la voi. Doar impreuna cu voi suntem Nepoti de Craciun.

#Nepoti de Craciun editia 8-un eveniment livrat de catre FAN COURIER

Parteneri: Agentia TAS, Class Fiscal Consulting, Platinia Shopping Center, Mega Image, Ciorchin, Dames, e-ON, Farmaciile Dona, Fantasmagia, MTC, Betfair, Away Club, Charlie Upstairs, Cluj Hub, Daisler, Ecosys, Fundatia Vodafone, Roata, Select IT, SamMills

Ateliere creative: Dana Bogdan-Kids Party Planner- Crafting Memories în colaborare cu Mamprenoarele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *