Bunici si nepoti fericiti

Luna cadourilor, sarbatori magice de iarna care sunt despre a darui, a fi mai bun si a sta alaturi de cei dragi. Dupa cum bine stiti deja, exista persoane care au nesansa de a nu se bucura de aceasta frumoasa perioada.

Mai exact bunicutii nostri dragi, care au fost alaturi de noi in nunumarate moduri pentru care singuratatea a devenit un stil de viata, iar situatia financiara precara nu le permite.

Impreuna cu voi reusim in acest an sa fim Nepoti de Craciun. Daca la inceput ne propuneam sa adunam 3000 de pachete cu alimente, datorita voua am depasit acest prag si vom fi nepoti pentru 3078 de bunicuti.

Daca ar fi sa va povestesc in cateva cuvinte cum s-au desfasurat primele zile in care am vizitat bunicutii, cred ca cel mai bine as descrie prin emotie, zambete, lacrimi, bucurie, imbratisari calde, entuziasm, cadouri, colinde, magie, chipuri blande si 1290 de bunici fericiti si recunoscatori.

Impreuna cu voluntari dedicati si dornici sa ofere o bucurie bunicutilor in prag de sarbatoare, de la mic la mare am colindat Centrul de Zi pentru Varstnici nr. 2, Clubul Pensionarilor Cinema Marasti, Clubul pensionarilor Gheorgheni, Clubul Pensionarilor Someseni, Centrul de Varstnici nr. 2, Casa Theodora, Clubul Pensionarilor Zorilor, Clubul Pensionarilor Manasatur, Clubul Pensionarilor Grigorescu, Centrul Social de Urgenta, Clubul Pensionarilor Gara, Centrul de Gazduire Temporara, Casa Cristiana.

De fiecare data primiti cu bratele deschise, colinde, urari de bine si multa dragoste. Asa s-au desfasurat primele zile in care am incercat sa radem zambete.

Emotiile au fost puternice pentru fiecare membru din echipa Nepoti de Craciun. Simteai nevoia sa ramai acolo, sa nu-i mai lasi singuri niciodata. Deci cu siguranta ne vom intoarce.

Pentru ca vrem sa ajungem la cat mai multi bunicuti, in zilele urmatoare ii vom colinda pe cei din Salaj, Mures si Alba, mai exact pe 11,12, respective 13 decembrie. Asadar, daca vreti sa fiti alaturi de noi, va asteptam cu drag. Bunicutii s-ar bucura tare mult.

Impreuna suntem Nepoti de Craciun!

#Nepoti de Craciun editia 8-un eveniment livrat de catre FAN COURIER

Parteneri: Agentia TAS, Class Fiscal Consulting, Platinia Shopping Center, Mega Image, Ciorchin, Dames, e-ON, Farmaciile Dona, Fantasmagia, MTC, Betfair, Away Club, Charlie Upstairs, Cluj Hub, Daisler, Ecosys, Fundatia Vodafone, Roata, Select IT, SamMills

Ateliere creative: Dana Bogdan-Kids Party Planner- Crafting Memories în colaborare cu Mamprenoarele

One thought on “Bunici si nepoti fericiti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.