Spectacole magice la Platinia Shopping Center

Putin cliseic probabil, dar au aparut si primii fulgi, orasul se prezinta din ce in ce mai stralucitor, faptele bune ne incalzesc si voia buna nu conteneste sa apara.

Spiritul sarbatorilor de iarna este la tot pasul si ne incanta fiecare obicei specific.

In 3 decembrie, la Platinia Shopping Center, in intervalul orar 13:00-18:00 ne bucuram impreuna de aceasta magie si de super spectacole la editia cu numarul 8 a campaniei Nepoti de Craciun.

Impreuna ne dorim sa fim Nepoti de Craciun pentru 3000 de bunicuti defavorizati din 4 judete: Cluj, Mures, Alba, respective Salaj si la aducem multe zambete.

Multe zambete, voie buna, rasete si energie pozitiva ne vor transmite si artistii nostri care vor urca pe scena pentru a ne incanta cu talentele lor.

Cel mai indragit magician, Magicianul Cristian Guna de la Fantasmagia va sustine un spectacol de magie pentru toate varstele si va aduce la noi si mai repede spiritual magic al Craciunului prin numerele sale.

Prin urmare, Mos Craciun, Craciunita si spiridusii vor fi prezenti, nerabdatori sa va fotografiati si sa va bucurati impreuna de spectacol.

Talentatii actori de la Teatrul de Papusi, ,,Spiridus” Cluj vor urca pe scena Nepoti de Craciun pentru un inedit spectacol de teatru care sa ne reaminteasca cat de minunata este aceasta perioada.

Si pentru ca daca e muzica, parca totul e mai bine, surprizele continua cu concertul celor de la Armonia Music sub indrumarea doamnei profesor Rada Stan care ne vor incanta cu un recital de exceptie.

Bineinteles ca nu putem incheia fara ca bunicutii nostri dragi sa ne colinde si ne reamiteasca cu drag de vremea cand ne spuneau povesti la gura sobei si ne rasfatau cum stiau ei mai bine.

Cunoasteti faptul ca pentru super atelierele creative din cadrul eveniminetului, sustinute de catre Dana Bogdan de la Kids Party Planner-Crafting Memories in colaborare cu Mamprenoarele  trebuie sa va inscrieti aici pe site.

Va asteptam cu drag, momente unice si multe surprize, duminica, 3 decembrie la Platinia Shopping Center.

#Nepoti de Craciun editia 8-un eveniment livrat de catre FAN COURIER

Parteneri: Agentia TAS, Class Fiscal Consulting, Platinia Shopping Center, Mega Image, Ciorchin, Dames, e-ON, Farmaciile Dona, Fantasmagia, MTC, Betfair, Away Club, Charlie Upstairs, Cluj Hub, Daisler, Ecosys, Fundatia Vodafone, Roata, Select IT, SamMills

Ateliere creative: Dana Bogdan-Kids Party Planner- Crafting Memories în colaborare cu Mamprenoarele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *