Farmaciile DONA pentru Nepoti de Craciun

A venit perioada cadourilor, a decorurilor care ne incanta privirea, a povestilor si a timpului de calitate petrecut langa cei dragi alaturi de o cana de ceai fierbinte. Din pacate nu oricine se poate bucura de aceasta perioada

In aceasta editie cu numarul 8 a campaniei suntem Nepoti de Craciun impreuna cu Farmaciile DONA care contribuie si in acest an la fericirea celor 3000 de bunicuti singuri si cu o situatie financiara precara din judetele Cluj, Mures, Alba respectiv Salaj.

Ce cadouri ofera bunicutilor? Ceaiuri cu arome delicioase care pe langa faptul ca este o placere sa le savurezi, insumeaza si o serie de beneficii pentru organism. Numai potrivite pentru bunicutii nostri dragi.

 

Cadoruile din partea Farmaciilor Dona nu se opresc aici. Daruiesc varstnicilor si un bon valoric, ceea ce inseamna ca acestia isi pot achizitiona din farmacie cele necesare daca se incadreaza in suma de 10 de lei.

Multumim Farmaciile Dona sunteti parte din echipa Nepoti de Craciun!

#Nepoti de Craciun editia 8-un eveniment livrat de catre FAN COURIER

Parteneri: Agentia TAS, Class Fiscal Consulting, Platinia Shopping Center, Mega Image, Ciorchin, Dames, e-ON, Farmaciile Dona, Fantasmagia, MTC, Betfair, Away Club, Charlie Upstairs, Cluj Hub, Daisler, Ecosys, Fundatia Vodafone, Roata, Select IT, Sammils

 

One thought on “Farmaciile DONA pentru Nepoti de Craciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *