Ne pasa de bunici

Drumul acestei editii a fost anevoios, am lucrat mult, am intampinat dificultati si ne-am intrebat mereu daca vom strange cele 2500 de pachete pentru batraneii din centrele de zi.

Nu am adunat atatea, ci am depasit limita, ajungand la 2521 de pachete. Bucuraia pe care am simtit-o cu totii la final nu se poate exprima in cuvinte. Am avut un moment de implinire, de multumire, iar satisfactia pe care am simtit-o te sensibilizeaza atat de puternic destul de rar in viata (cand te casatoresti si cand ai copii, probabil).

 

Am muncit mult, dar am muncit cu drag si am muncit pentru o cauza in care credem si pentru care acordam tot mai mult timp de la an la an.

In fiecare an invatam lucurui noi de la batranei si poate acesta e chiar unul din motivele pentru care an de an ridicam stacheta. Nu degeaba exista in popor vorba aceea: cine nu are batrani, sa-si cumpere!

Voluntarii ne-au fost de mare-mare ajutor. Fara ei, aceasta editie nu ar fi fost la fel. Cand am dus pachetele, au fost profund sensibilizati de bunicuti. Noi zicem ca pentru niste copii de liceu a fost o lectie buna. Poate unele dorinte au capatat prioritate in mintea lor si poate ca vor dori sa ajute mai mult de acum inainte. Suntem convinsi ca incepand de acum, nu ii vor mai vedea la fel pe cei trecuti de o anumita varsta.

Multumim tuturor celor care au decis ca in acest an sa fie Nepoti de Craciun!

#NepotideCraciun – un proiect livrat de FAN Courier
Sponsori :  
Dames , Banca TransilvaniaFarmaciile DonaIT SelectStarbucksCiorchinMTC ImpexDaisler Print HouseFundatia VodafoneAgentia TASClass Fiscal ConsultingFantasmagiaE.ON Romania, Avon Cosmetics
Sustinatori:
 CDJ-events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *