Artistii care i-au cucerit pe cei mici (si nu numai)

Cei  care ati luat parte la strangerea de alimente, negresit ati ramas sa vedeti/ascultati macar un artist. Daca nu v-a convins pe voi, cei mari, cu siguranta v-ati schimbat parerea la insistentele celor mici. Fiind prezenti la eveniment ati castigat niste amintiri care va vor bucura sufletele de acum inainte, amintindu-va cu drag lumea minunata plina de de spiridusi, craciunite, mimi, magieni, rasete, energie, buna dispozitie, toate in prezenta lui Mos Craciun si al nelipsitului brad impodobit.

Au urcat pe scena artisti care au cucerit scena Nepoti de Craciun si care au participat la diferite emisiuni televizate ca Vocea Romaniei, X Factor sau iUmor. Artistii prezenti sunt Aldo Blaga si Tzika Sax, perechea care a atras imediat atentia celor prezenti, Ilinca Bacila, domnisoara frumoasa care azi, 16 decembrie are un spectacol la Opera Nationala Cluj, Vlad Gliga si inconfundabilul zambet al sau (pe langa zambet are si o voce inconfundabila), Ioana Moldovan, domnisoara care ne-a colindat, Mimo Poetul-artistul de la Fantasmagia care i-a facut pe cei mici sa rada in hohote, dar si sa inceapa sa il imite, Magicianul Cristian Guna, tot de la Fantasmagia, tanarul care i-a facut pe cei mici  sa simta ca au intrat intr-o lume magica care i-a lasat cu multe intrebari fara raspuns, dar care i-a fermecat si o parte din echipa Art’s Cool au fost prezenti si ne-au cantat, facandu-ne si pe noi sa uitam de ganduri si sa fim prezenti si cu mintea.

 

 

 

Alaturi ne-au fost si o parte din bunicuti. Acestia ne colinda in fiecare an si vin imbracati in port popular. Privindu-i, te simti de parca esti la muzeu.

In vizita au fost si o parte din echipa Beard Brothers. Le-a placut la noi, au mai fost si vor mai veni. Multumim, baieti!

Multumim tuturor artistilor prezenti la cea de a VII-a editie de strangere de donatii pentru batranii din centrele de zi, Nepoti de Craciun si multumim tuturor celor care au donat fie la fata locului, fie direct in cont.

#NepotideCraciun – un proiect livrat de FAN Courier
Sponsori :  
Dames , Banca TransilvaniaFarmaciile DonaIT SelectStarbucksCiorchinMTC ImpexDaisler Print HouseFundatia VodafoneAgentia TASClass Fiscal ConsultingFantasmagiaE.ON Romania, Avon Cosmetics
Sustinatori:
 CDJ-events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *