Nepoti de Craciun-editia a VII-Numa’ maine nu-i poimaine

Nepoti de Craciun este o lume magica, plina de emotie, de ganduri nenumarate, nostalgii legate de editii trecute, dar in final este o lume de bucurii de nemasurat. O lume uneori dificila, dar plina de culoare, de revederi si prietenii noi. O lume plina de sperante si idealuri, o lume mai buna.

11140076_1110938685582978_7951504466333866207_n

Organizarea evenimentului incepe mai repede decat va asteptati. Dam de stire tuturor ca o noua editie e pe punctul de a incepe, ne entuziasmam ca niste copii, ne bucuram ca se apropie momentul in care ajutorul nostru va bucura suflete.

Dupa ce trece perioada in care va informam ca venim iar cu si mai multa ambitie, ne strangem pentru a aduna donatiile voastre, a oamenilor cu suflet bun care doresc sa daruiasca ceva inainte de sarbatori celor care au mai putin. Ne organizam astfel incat totul sa iasa cat mai bine cu putinta.

nepoti-de-craciun-3

nepoti-de-craciun-9

Si ca sa va multumim in felul nostru, va aducem un spectacol in ziua cu pricina (in cazul acestei editii ziua magica este 11 decembrie). Se colinda, se canta, se danseaza, se face magie si se fac poze cu Mos Craciun.

nepoti-de-craciun-13

La finalul fiecarei editii ne dorim sa vedem zambete. Din ce in ce mai multe zambete de la bunicii fara nepoti din centrele de zi. Ne dorim sa fim tot mai multi Nepoti de Craciun si sa bucuram tot mai multi bunicuti.

nepoti-de-craciun-6

In data de 11 decembrie te asteptam si pe tine sa ni te alaturi si sa donezi. Daca nu poti ajunge, poti dona direct aici: http://nepotidecraciun.ro/doneaza/.

#NepotideCraciun – un proiect livrat de FAN Courier

Sponsori :  Dames , Banca Transilvania, Farmaciile Dona, IT Select, Starbucks, Ciorchin, MTC Impex, Daisler Prind House, Fundatia Vodafone, Agentia TAS, Class Fiscal Consulting, Fantasmagia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *