Zacusca bunicilor

Cea de-a saptea editie a proiectului Nepoti de Craciun vine cu noutati din partea bunicutilor din centrele de zi. Miercuri, 7 septembrie, 30 de bunici s-au adunat la pensiunea La Mesteceni, cu sorturi, caserole, tacamuri si borcane si au pregatit ore intregi zacusca delicioasa dupa retete proprii, unice, in semn de multumire nepoteilor ce vor dona anul acesta in cadrul proiectului.

zacuscabunicilor_nepotidecraciun006

Intreaga actiune s-a desfasurat in aer curat intr-un cadru natural cu un peisaj deosebit. Harnicia si voia buna a bunicutilor a fost acompaniata de vioara unui bunic ce a intretinut atmosfera inca de la pornirea spre locatie. Toate legumele folosite in prepararea zacustii au fost donate de catre pensiunea-gazda, carora tinem sa le multumim in mod special pentru deschidere si bunatate. Le mulâumim ?i celor de la Alis Grup pentru transport.

Pregatirile au inceput din timp, deoarece anul acesta ne propunem sa realizam pachete pentru 2500 de bunicuti din centrele de zi din Cluj-Napoca, dar si din alte orase din tara.

zacuscabunicilor_nepotidecraciun003

Borcanul cu delicioasa zacusca va ajunge la tine in cel mai scurt timp prin FAN Courier.

Podisor

Va invitam si pe voi sa gustati din minunatiile care se gasesc la bunicutii nostri în podisor. Acestea au fost facute dupa retetele traditionale ale bunicilor, din cele mai bune ingrediente si cu multa, multa dragoste, asa cum le faceau ei odinioara.

Produsele nu sunt de vânzare, sunt felul an care bunicutii va multumesc pentru donatia facuta. Donatiile voastre ne vor ajuta sa ducem la bun sfarsit proiectele pe care le avem in derulare. Va asiguram ca toate produsele sunt facute dupa retetele bunicutilor si cu ingrediente achizitionate direct de la producatorii locali

Nu mai sta pe ganduri, devino si tu Nepotul de Craciun al bunicutilor din centrele de zi si ia-ti borcanul cu zacusca, pregatit cu toata dragostea de catre bunicii nostri dragi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *