#FloriPentruFlorarese, editia 2

Cu ocazia zilei de 8 martie, Asociatia Magic People a continuat campania #FloriPentruFlorarese. Membrii asociatiei Magic People (organizatorii Nepoti de Craciun) – si-au petrecut ziua de marti, 8 martie 2016 prin florariile din Cluj Napoca.

EUP_6337

„De 8 martie toate femeile primesc flori de la sot, iubit, prieteni, colegi sau copii. Doamnele care lucreaza in florarii contribuie la bucuria altor femei, insa, prea putina lume (ca sa nu spun nimeni) se gândste sa le faca si lor, florareselor, ziua de 8 martie mai frumoasa. Anul trecut, in 2015, când am initiat aceasta actiune am incercat sa schimbam acest obicei, si sa oferim flori florareselor. Astfel, am fost in florariile din Cluj, am cumparat câte o floare pe care am daruit-o florareselor. Reactiile pe care floraresele le-au avut când au primit florile ne-au lasat fara cuvinte!” – a declarat Cristian Gog, presedintele Asociatiei Magic People.

EUP_6357

„Spre deosebire de anul trecut, anul acesta pe lânga ajutorul primit de la Beard Brothers & The Sisterhood, s-a alaturat campaniei Agentia de inregistrare si monitorizare marici, agentiatas.ro si inima Gigant de la Fantasmagia, carora vrem sa le multumim pe aceasta cale. Ne bucuram ca am reusit sa aducem zâmbetul pe fetele florareselor si promitem sa nu ne oprim aici! Vrem sa crestem acest proiect la nivel national si international, pentru ca este o initiativa care merita valorificata!” – a spus Dan Ciulea, vicepresedintele Asociatiei Magic People.

2 thoughts on “#FloriPentruFlorarese, editia 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *