Picnic cu bunicutii – 1 mai 2015

Vineri, de 1 mai, am mers cu 50 de bunicuti in Parcul Central pentru cea de-a doua editie „Picnic cu bunicutii”. Cum a fost la prima editie puteti vedea aici: Picnic cu bunicutii .

Picnic_1Mai022

Ne-am speriat ca vom avea parte de vreme urata, insa vineri dimineata, la ora 9:30 cand ne-am intalnit cu bunicii, soarele era pe cer si ne-am dat seama ca va fi o iesire reusita. Asa a fost! Am mers in parc, ne-am pus pe paturici si am savurat impreuna mancarea gatita de Teodora Rogobete si de briosele pregatite de Luca (fiul Teodorei), de salatele, supele de linte, mazare sau porumb, de limonada de la Salad Box si de atmosfera minunata de care avem parte intotdeauna cand iesim cu bunicutii.

Picnic_1Mai045

Teodora Rogobete a fost draguta cu bunicii, ca de fiecare data cand participa la actiunile noastre, si a stat de vorba cu varstnicii, le-a dat sfaturi despre cum sa manance sanatos.

Picnic_1Mai100

In 2014, Asociatia Magic People, impreuna cu Primaria Cluj Napoca au organizat „We Love Eating” –  proiectul pilot al Comisiei Europene, care a testat cele mai eficiente modalitati de a genera schimbare in
stilul de viata, catre o abordare sanatoasa; din partea cetatenilor europeni.

Picnic_1Mai013

La proiect au participat sapte orase din sapte tari europene: Cluj-Napoca, Romania, Banska Bystrica, Slovacia; Bradford, Marea Britanie, Deventer, Olanda; Granollers, Spania, Poznan, Polonia si Roncq, Franta. Proiectul „We Love Eating” s-a incheiat de 1 mai, insa prin „Picnic cu bunicutii” si alte evenimente pe care le vom organiza, dorim sa ducem mai departe studiul si sa continuam sa lucram cu bunicutii in aceasta directie.

Am avut alaturi de noi cateva companii si persoane cu suflet mare care ne-au ajutat sa facem aceasta iesire posibila, si carora le multumim pe aceasta cale.

Multumim: Teo`s Kitchen si Luca :), Chef George Baciu, Coral Impex Cluj Napoca, Salad BoxIRSAP

Impreuna suntem Nepoti de Craciun pe tot parcursul anului! 

Picnic_1Mai098

2 thoughts on “Picnic cu bunicutii – 1 mai 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *