Bunici Fericiti

Dupa Paste, pe data de 22 aprilie,  vom merge impreuna cu 30 de bunici, in localitatea Salicea, comuna Ciurila, la pensiunea La Mesteceni, unde acestia se vor bucura de o masa calda incarcata cu bucate traditionale, la fel ca de sarbatoare

Evenimentul se numeste Bunici Fericiti si este organizat impreuna cu proprietara pensiunii, Ioana Oprea.

Am observat ca aceste evenimente de sarbatoare s-au rarit, cu trecerea anilor, din diverse motive: fie s-au ”rarit” sau „imprastiat in lume” rudele, fie nu mai au, sau, mai bine zis, nu isi mai fac timp sa se reuneasca, fie, pur si simplu, nu se mai gandeste nimeni la aceste momente in familie. Indiferent de motiv, ideea este ca acest dor de ”sarbatori impreuna” ma copleseste mereu, iar acum m-am hotarat ca e cazul sa fac ceva sa il domolesc: sa organizez o masa festiva, cu cat mai multi invitati, de dragul vremurilor vechi.

Le multumesc lui Cristian Gog si lui Dan Ciulea pentru ajutorul acordat, prin intermediul Asociatiei Magic People, sa gasesc persoanele carora le-am pregatit surpriza dorita, spune Ioana.

ioana4_pp copy

Intentia de a pregati un astfel de eveniment pentru cei varstnici a venit din dorinta proprietarei de a face ceva pentru cei despre care spune ea: ”Sunt persoane care pun la loc de cinste: multumirea sufleteasca, bucuria de a fi în preajma cuiva si, nu in ultimul rand, nevoia de afectiune si tandrete.”

Pensiunea La Mesteceni, localizata la 14 km de Cluj, in localitatea Salicea, este o pensiune de 3 margarete, dotata cu restaurant si terasa. Cu o capacitate de cazare de peste 20 de persoane, pensiunea este deschisa atat publicului larg cat si celor care vor sa organizeze in incinta acesteia evenimente corporate.

Multumim doamna Ioana Oprea pentru initiativa si pentru ca sunteti alaturi de bunici si ne ajutati sa organizam evenimente pentru ei pe parcursul anului, nu doar de sarbatori!

2 thoughts on “Bunici Fericiti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *