Raport de activitate – anul 2014

Va multumim inca o data pentru ca ati fost alaturi de noi in 2014, pentru ca ati crezut in proiectele noastre si pentru ca ne-ati ajutat sa ii facem fericiti pe varstnicii din Cluj.

Impreuna am reusit sa le ducem pachete cu alimente la 1600 de bunici din Cluj si din Baia de Aries in cadrul proiectului Nepoti de Craciun – care se desfasoara de 5 ani. In plus, am reusit sa implicam si cativa copilasi de la Centrul Comunitar Everyhild in proiectele cu bunicii, si astfel sa organizam cu ei un concert de colinde in decembrie anul trecut.

Pe bunici i-am dus la picnic in 2014, le-am oferit flori si martisoare de 8 martie, i-am sarbatorit de ziua varstnicului, i-am invatat sa manance sanatos si i-am vizitat des pentru a le aduce zambetul pe buze.

Toate acestea nu s-ar fi putut realiza fara sprijinul dumneavoastr?.

De aceea am creat acest raport pe care l-am atasat mailului, in care sa vedeti toata activitatea Asociatiei Magic People din anul 2014, si prin care sa va putem multumi pentru ca sunteti alaturi de noi.

Fiindca au trecut deja 4 luni din 2015, va spunem pe scurt si cateva proiecte pe care le-am derulat deja in acest an:a

Printre proiectele care le vom derula in perioada urmatoare sunt si Picnic cu bunicii de 1 mai, unde sa le aratam din nou cum pot sa manance sanatos cu bani putini, o excursie in afara orasului la sfarsitul lunii aprilie, proiectii de filme pentru bunici in cadrul TIFF, s.a.

Asadar, Magic People nu inseamna doar Nepoti de Craciun. Inseamna magia pe care le-o aducem în suflet bunicilor de fiecare data cand facem ceva pentru ei.

Abonati-va la newsletterul nostru pentru a afla ce proiecte avem in plan.

* indicates required