Aceasta a fost a 5-a editie Nepoti de Craciun

IMPREUNA AM FOST NEPOTI DE CRACIUN!

Cu mare bucurie va spunem ca am reusit, impreuna, sa organizam cea de-a 5-a editie Nepoti de Craciun!

Impreuna am reusit sa strangem alimente, am fost la toate centrele unde ne-am propus sa ajungem, ba mai mult, am fost si in locatii pe care nu le aveam initial in plan. Am avut parte de momente frumoase la fiecare centru, unde bunicutii ne asteptau colindand, ne-am bucurat sa ii revedem si sa putem sa le ascultam povestile pe care poate nimeni nu sta sa le mai asculte.

Cum a decurs aceasta editie Nepoti de Craciun:

In 14 decembrie, in Polus Center, am avut alaturi de noi 30 de voluntari care ne-au ajutat sa le spunem trecatorilor ce inseamna Nepoti de Craciun, ce trebuie lumea sa doneze si pentru cine. Clujenii inimosi au donat alimente de baza (ulei, faina, conserve, cozonaci) si au facut poze la brad, poze pe care cei de la Ciorchin le-au printat pe loc pentru doritori, in schimbul unei donatii.

alimente

Am avut parte si de 2 concerte, unul sustinut de catre copiii de la Big Time Production, si unul de catre bunicutii de la Centrul de zi pentru varstnici numarul 1 Cluj, alaturi de Pavel Jarda si Adriana Berezovski.

10428720_909822699027912_1842528103414027294_n

In cea de-a 2-a zi, am inceput selectarea alimentelor alaturi de voluntari, si am reusit sa facem 500 de pachete. Am incercat sa facem pachetele la fel, pentru ca, va vine sa credeti sau nu, bunicutii sunt la fel ca si copiii cand vine vorba de cadouri… In cea de-a doua zi am avut parte si de implicarea celor de la Beard Brothers, care ne-au ajutat cu un spatiu de depozitare pentru primele pachete.

ziua 2

Marti, 16 decembrie, am reusit sa facem toate pachetele. 1623 de pachete! Pentru ca am facut mai mult decat ne-am propus, ne-am gandit cui sa mai facem o bucurie de sarbatori, si asa am ajuns sa ducem pachete celor de la Misiunea Umanitar? pentru Copiii Str?zii ?i Oamenii Nevoia?i Flore?ti; celor de la proiectul O Mas? Cald? ?i bunicilor de la Centrul de seniori – Casa Theodora.

ziua 3

In cea de-a 4-a zi, miercuri, ne-am umplut masinile si am pornit la centrele de pensionari din cluj, si am ajuns la:

 • Clubul pensionarilor Marasti, B-dul 21Dec.1989 nr.108
 • Clubul penisionarilor Cinema Marasti, Str. Aurel Vlaicu
 • Clubul penisionarilor Gheorgheni, Carp Octavian
 • Clubul penisionarilor Someseni, Str.Traian Vuia, nr.41
 • Centrul social de urgenta, Str. Dragos voda nr. 32

ziua 4

Joi, 19 decembrie, am ajuns la restul centrelor din Cluj, reusind astfel sa ne atingem obiectivul, si anume: sa ajungem la toti bunicii din centrele de zi din oras!

 • Clubul penisionarilor  Zorilor, Str. L.Pasteur
 • Clubul penisionarilor Manastur, Str. Arinilor, nr. 11
 • Clubul penisionarilor Grigorescu, Str. Eremia Grigorescu. nr.132
 • Centrul de zi pentru varstnici nr. 1, Str. Horea nr. 57
 • Clubul penisionarilor Gara, Str. Horea, nr. 108

ziua 5

Initial ne gandeam ca proiectul Nepoti de Craciun se va termina a 5-a zi, insa datorita tuturor celor care au donat, am avut mai multe pachete, si in a 6-a zi am reusit sa ducem si pe Valea Ariesului la:

 • Centrul Educational Sfanta Varvara Baia de Aries
 • Caminul de Varstnici din Baia de Aries
 • Manastirea din Lupsa
 • la o familie care locuieste intr-o casa darapanata de la o fosta bariera de cale ferata dintre Valea Lupsii si Muncel
 • Manastirea din Muncel

ziua 6

VA MULTUMIM TUTUROR!

Le multumim tuturor sponsorilor, fara ajutorul carora nu am fi reusit sa ajungem la cea de-a 5-a editie Nepoti de Craciun:

Polus Center, UP Ciptronic, MTC Romania, Lumanaresele, Ciorchin, Farmec, IT Select,Betfair, Meda NatexSweetBox, Class Fiscal Consulting, VHO Grup, UnishowroomAqua Carpatica, Irsap, Slavinschi Transport, Big Time Production, Market PhotoGuevara EventsCasa TIFF, The Soviet Pub, SottoBeard Brothers, Fantasmagia

Va multumim voua, toturor clujenilor care ati donat alimente!

Le multumim tuturor voluntarilor

voluntari

mai ales celor de la AHS care au venit sa ne sustina la Polus Center, si ne-au impresionat pe toti!
ahs

Multumim Pavel Jarda si Adriana Berezovski pentru ca v-ati implicat si ati avut rabdarea si placerea de a lucra cu bunicutii pentru concertul de colinde.

concert

Multumim Razvan Bal! Ne bucuram ca ai fost alaturi de noi, ai fost un ajutor de nadejde!

Multumim presei care ne-a sustinut si a promovat acest eveniment umanitar!

IMPREUNA AM FOST DIN NOU, NEPOTI DE CRACIUN!

Ne revedem in primavara, cand pregatim noi evenimente, pentru ca Nepoti de Craciun nu este doar un proiect sezonier! Este o stare de spirit!

Sarbatori Fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *