Agenda Nepoti de Craciun 2014

La fel cum v-am obisnuit in fiecare editie, inainte de actiunea de strangere de alimente, va prezentam agenda zilei si ce surprize va pregatim la Polus Center.

Duminica, 14 decembrie, nepotii va dau intalnire intre orele 13 si 19 in zona Food Court si in fata supermarketului Carrefour din Polus.

Ca sa deschidem ziua frumos, la ora 13 ii avem invitati pe copiii de la Big Time Production, care vor sustine primul concert al evenimentului.

La ora 16, bunicutii de la Centrul de zi pentru varstnici nr 1 din Cluj, vor sustine un concert de colinde impreuna cu invitatii lor surpriza.

Pe tot parcursul zilei, prietenii de la Ciorchin vor fi alaturi de noi in zona Food Court, unde vor face fotografii si le vor printa pentru toti cei care vor sa aiba o amintire frumoasa alaturi de Nepoti de Craciun.

Voluntarii din acest an vor fi peste tot in centrul comercial, vor purta tricouri cu Nepoti de Craciun, vor imparti fluturasi si va vor spune tot ce trebuie sa stiti pentru a ne ajuta sa strangem alimente pentru 1500 de bunicuti.

Va asteptam pe toti duminica, sa fim impreuna Nepoti de Craciun al 5-lea an consecutiv!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *