START Nepoti de Craciun, editia 4!

Cu emotie in suflet va anuntam ca se apropie cu pasi repezi cea de-a 4-a editie NEPOTI de CRACIUN, care va avea loc sambata, 14 decembrie 2013 la Polus Center Cluj Napoca!

coverpic-01

Va asteptam pe voi, dragi nepoti, sa ne ajutati si sa va implicati din suflet si in acest an, astfel incat sa reusim si acum sa aducem un mic zambet pe fata bunicutilor in preajma Craciunului.

Si cum ambitiile noastre au crescut de la an la an ( in 2010 am reusit sa fim nepoti pentru 50 bunicuti, in 2011 pentru 400 bunicuti iar in 2012 pentru 750 bunicuti), anul acesta vrem sa fim nepoti pentru 1000 bunicuti!

Cine poate fi Nepot/Nepoata de Craciun?

Oricine doreste sa transmita un gand bun si sa faca un cadou unui bunicut/bunicute din Centrele de Zi din Cluj Napoca se poate alatura Echipei Nepotilor! Si pentru ca acest cadou sa fie din suflet ii rugam pe nepoti sa puna langa cadou si o felicitare si un gand bun pentru bunicuti.

Sa stiti ca si companiile sunt binevenite si in acest an!

Va invitatam sa va alaturati nepotilor pe facebook, twitter si sau/blog pentru a afla toate noutatile cu privire la editia cu numarul 4!

Cine doreste sa faca parte din acest minunat proiect il rugam sa ne contacteze.

Haideti sa-i facem impreuna pe bunicuti sa se simta iubiti , sa simta si ei magia din preajma acestei minunate sarbatori a Craciunului!

One thought on “START Nepoti de Craciun, editia 4!

  1. Frumos! Mi se umple inima de bucurie cand vad ca la Cluj, oamenii din online initiaza proiecte frumoasa de a „da inapoi” comunitatii locale.

    Bravo Dan, bravo Cristi, bravo tuturor care puneti umarul direct si/sau indirect la acest proiect minunat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.