Multumiri blogosferei!

Nepoti de Craciun”, editia a 3-a, a ajuns la final astazi, prin vizita la ultimul centru de zi propus.

Duminica, cu putin timp inainte de ora pranzului, zeci de voluntari au aparut in Polus Center, la locul de intalnire prestabilit, dornici sa faca treaba!

Am asteptat deschiderea oficiala a lui Cristian Gog, care a dat cuvantul  primarului Emil Boc,, apoi repertoriile talentatilor Aldo Blaga si Tzika Sax si nu in ultimul rand al micutilor de la Corul Scolii Internationale Cluj.

Cristian Gog a uimit si de aceasta data publicul numeros, strans pentru a vedea spectacolul, prin numerele sale de iluzionism si magie.

Am reusit sa ne atingem target-ul, ba mai mult, chiar sa il depasim.  Am fost tare bucurosi  sa dam peste oameni care déjà stiau de campanile pentru ca citisera in presa sau pe bloguri.

Astfel, vrem sa le multumim expres celor din blogosfera pentru implicarea de care au dat dovada si in acest an. Ne-au sustinut prin articole si bannere pe blogurile personale, au impartit pungi clientilor Polus Center si au colectat alimentele stranse!

Multumiri din suflet pentru tot ce au facut: radhoo.com, emilzice.ro, markataing.com, rozsaunu.ro, andreicrivat.ro, mariusrusu.ro, sigina.ro, alexdima.tk, evasile.com, marius.wirelessisfun.com, valentinbuletin.wordpress.com, adriandeac.princluj.ro, bilibistrok.ro, fumdecafea.wordpress.com, gaben.ro, laurafrunza.com, malalt.wordpress.com, marianhurducas.ro, psaico.info, rosca-bogdan.info, fegari.info, jteph.info, lorandminyo.com, aronet.ro, tibifarcas.ro, spi-oana.org, deweekend.ro, adspedia.ro, groparu.ro, talentirosit.ro, outinmures.ro

De asemenea, le multumim celor de la MediaBrief pentru monitorizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *