Sustinatorii editiei 3!

“Nepoti de Craciun” editia nr. 3 se bucura de multa atentie atat din partea clujenilor, cat si din partea blogosferei si a multor alti oameni cu suflet!

Ca si in anii precedenti, cei din onlineul clujean au fost primii voluntari, primii care vor sa se faca tot mai cunoscut acest proiect pentru bunicii fara nepoti.

Pe langa minunatul sprijin al acestei comunitati am intampinat sustinere si din partea catorva companii care au facut posibila aceasta campanie.  Traditia desfasurarii activitatii noastre continua si in acest an la Polus Center, le multumim mult!

Cei de la Carrefour ne-au pregatit pachetele cu diverse alimente si textile pentru bunicutii nostri, de asemenea ne-au sponsorizat si caciulitele rosii de mosi, pentru voluntari.

Casa TIFF ne-a gazduit atunci cand am avut nevoie de un spatiu frumos pentru conferinta de presa organizata luni, 10.12.2012.

Cedratine Cooking House a fost primul nostru binefacator, donandu-ne 400 de cozonaci deliciosi, din ingrediente naturale!

Desi frumusetea adevarata vine din interior, conteaza si exteriorul:) Astfel cei de la Farmec fac cadou produse de ingrijire corporala!

Un alt binefacator al bunicilor, din acest an, este compania Perpetuum. Multumim pentru implicare!

Sam Mills ofera malai si paste varstnicilor pe care incercam sa ii ajutam. Cu siguranta vor fi foarte bine primite!

De asemenea, Home Garden ofera alimente conservate bunicutilor, perfecte pentru o iarna lunga!

Materialele noastre vizuale si de promovare au fost sponsorizate de catre cei de la Unishowroom, le multumim!

De asemenea, multumim Creatica Media pentru conceptele creative ale acestei editii!

Spatiu Cafe si Stiri de Sport au avut ideea inedita de a organiza un concert si un meci, unde intrarea se face pe baza de produse alimentare, care vor fi donate ulterior unicilor nostri!

Market Photo, Routier European Transport, IT Select si Class Fiscal Consulting ne sustin in aceasta editie de “Nepoti de Craciun”, apreciem gestul lor!

Un alt suport important am primit de la  Colorama si Snooker Club Cluj, le multumim!

Electrogrup si Lumea Lumanarilor s-au alaturat campaniei noastre, tare ne bucuram!
Adi Hadean si compania Eurovita sunt responsabili pentru vitaminele pe care batraneii le vor primi in pachete!

De fapt multumim tuturor celor implicati intr-un fel sau altul, atat moral cat si material. Suntem siguri ca niste suflete vor fi mai bucuroase de acest Craciun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.