Scurt briefing – editia 2011

Daca in campania din 2010 am organizat totul in 3 zile, in acest an ne-am mobilizat putin si am reusit sa gandim, planuim, si sa punem in practica (pana acum) o strategie mai ampla pentru promovarea campaniei.

Au fost pana acum 2 componente importante ale acestei companii: sambata am organizat impreuna cu Studcard spectacolul de magie „Magic Show”  iar duminica colindul din Polus. Pentru acesta din urma avem si un filmulet pe care va rugam sa il preluati si sa il distribuiti mai departe. Clipul o sa ruleze incepand de astazi pe plasmele din Polus, in locatiile partenerilor Studcard si CFR si la Cinema Florin Piersic in cadrul evenimentului „All-Nighter” din acesta seara (13.12.2011).

Astazi / maine urmeaza sa amenajam in Polus „coltisorul bunicilor”, un spatiu mic care o sa spuna povestea campaniei noastre. In acest spatiu lumea poate sa citeasca / scrie felicitarile pentru bunici.

Toate acestea o sa isi gaseasca finalitatea in marea actiune de strangere a alimentelor si cadourilor care vor ajunge la bunici / bunicute. Acesta va avea loc duminica, 18 decembrie 2011, incepand cu ora 13:00 in Polus Center. Surprizele nu se incheie aici deoarece atunci am pregatit tuturor celor care doneaza alimente un alt moment artistic sustinut de „Ansamblul Martisorul”.

Avem pregatite niste tricouri personalizate si caciulite de mos numai bune sa ne mandrim cu ele in timp ce impartim pungulitele de cadouri trecatorilor din centrul comercial Polus. Tot cu acestea ne vom afisa si in fata bunicilor cand o sa le oferim cadourile impreuna cu felicitarile scrise de voi  in schimbul unor  zambete si a unor mici lacrimi de bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *